lördag 4 april 2009

U-turn, på riktigt.

Så, igår kväll var det alltså dags för u-turn på riktigt igen. Jag tycker nog faktiskt att det var det bästa hittils. Riktigt roligt måste jag säga. Och det var även ett nytt, helt fantastiskt, otroligt inspirerande punkt med i programmet denna gång! Skulle nästan vilja sträcka mig till att säga att det nog nästan var den bästa programpunkten som någonsin har funnits. Ever. I hela världen. Så ni som inte var där missade alltså detta! Sucks to be you idag alltså.

Jag, Kristin Ester Jenny Lundgren (vissa är helt anonyma på sina bloggar, jag själv undanröjer varje tvivel som kan finnas om vem jag är...), var med i programmet! Det ni. Jag måste själv säga att jag tycker att jag lyfte hela programmet. Förut har det väl varit helt ok, lite medelmåttigt sådär, men nu...! Attans ni, så bra det var!

Eller kanske inte riktigt. Jag hade en tävling. Men jag tyckte, helt objektivt, att det nog faktiskt var den bästa tävlingen på hela kvällen i alla fall. Sedan var det ett par andra inslag också som var lite sådär ok. Nån film och nån som pratade lite typ. Inget särskilt.

Jag bara skojar såklart!! Ni som pratade var alldeles fantastiskt duktiga! Are you impressed? I am impressed. På riktigt. No shit this time. Och Albin, rolig som alltid! U make me laugh. Och johan,... du var också där. *tummen upp*

Skämt åsido, tyckte det var riktigt kul igår kväll faktiskt. Ni som inte var där bör absolut komma nästa gång. Ni missade ju Albin som hoppade upp och ner på ett ben och flaxade med armarna medans han försökte svara på vem Tysklands miljöminister var, tänk bara på vad ni kan missa nästa gång!

Peace and love to you all.

Inga kommentarer: