fredag 9 oktober 2009

tio sanningar om mig.

Hittade den här grejen på en blogg och det kunde ju vara intressant tycker jag. Kanske mest för mig iofs. :) Man ska berätta tio sanningar om sig själv helt enkelt.

1. Jag HATAR dammsugare. De är högljudda, de är i vägen, de tar plats och de har en sladd som fastnar överallt! Hellre sopar jag hela min lägenhet för hand. (Kanske hör till sin plats att påpeka att jag inte har en 10-rumsvilla utan en liten etta på 25 kvadrat men ändå. )

2. Jag önskar att jag hade en passionerad hobby. Jag har massa små hobbys som jag tycker är roliga emellanåt men jag har inte riktigt något som jag verkligen brinner för. Tyvärr.

3. Jag beundrar min mormor och min bortgångne farmor för alla de saker de kunde göra som jag inte har någon aning om. Typ brodera och sticka tröjor och göra god sås. Och sånt. Sånt som dagens ungdomar inte direkt får lära sig.

4. Jag manglar alla mina lakan och kökshanddukar. Har en gång spenderat 4 timmar i sträck i tvättstugan görandes diverse utstrykningar och utmanglingar.

5. Jag älskar snö. Ju mer snö och ju kallare väder desto bättre.

6. Min favoritårstid är hösten. Finns det något bättre än en klar, krispig höstmorgon i oktober...?

7. Jag önskar jag vore modigare. Finns så mycket spännande saker jag skulle vilja göra som jag helt enkelt inte... vågar. Som forsränning, fallskärmshoppning och regnskogsexpeditioner (Har ni någon aning om hur mycket spindlar och ormar det finns i en regnskog?!).

8. Jag lärde mig dricka te för att jag skulle flytta till england och tänkte att det var obligatoriskt.

9. Jag hatar engelskt te. Engelsmännen kan inte göra gott te. Mor och far fick skicka gott, svenskt te till mig.

10. Jag har en dröm om att en dag kunna springa ett maraton. Eller ett triathlon. Eller ens en halvmara för den delen.

1 kommentar:

Victoria sa...

Jag hade aldrig kommit på 10 sanningar om mig själv :) Men kul att läsa dina..
Det är Lotta min syster som tog bilderna :)
Har ju nästan precis börjat andra året så de e ett tag kvar.. Kram